Άιντε, καρδιά, αρματώνου! Τί ξαργούμε το φοβερό, μοιρογραμμένο κρίμα να το πράξουμε; Εμπρός, δόλιο μου χέρι πάρε το ξίφος, πάρε το! Πορεύου για το ξεκίνημα θλιμένης ζήσης, και μη δειλιάζεις, μη θυμάσαι αν είναι τα τέκνα αυτά χιλιάκριβα περίσσια, και πώς τα γέννησες εσύ· την ώρα ετούτη καν, τους γιους σου ξέχασε τους, κ' ύστερα θρήνα! Τί, κι αν τους σκοτώσεις, αγαπημένοι σου είταν απ' τη φύση— κ' εγώ θάν είμαι μιά δυστυχισμένη!

Deathly Seduction

Deathly Seduction

Άγγελοι χάραξαν δρόμο για την αγκαλιά σου, νεράιδες άκουσαν το κάλεσμα σου, αστέρια ερωτεύτηκαν με τ' άγγιγμα σου, μάγισσες υποσχέθηκαν να με φέρουν κοντά σου...

Καληνύχτα...


«Α, φεύγεις; Καληνύχτα.» Όχι, δε θαρθω. Καληνύχτα. εγώ θα βγω σε λίγο. Ευχαριστώ. Γιατί επιτέλους, πρέπει να βγω από αυτό το τσακισμένο σπίτι. Πρέπει να δω λιγάκι πολιτεία, -όχι, όχι το φεγγάρι - την πολιτεία με τα ροζιασμένα χέρια της, την πολιτεία του μεροκάματου, την πολιτεία που ορκίζεται στο ψωμί και στη γροθιά της την πολιτεία που όλους μας αντέχει στην ράχη της με τις μικρότητές μας, τις κακίες, τις ώχτρες μας, με τις φιλοδοξίες, την άγνοιά μας και τη γερατειά μας,-να ακούσω τα μεγάλα βήματα της πολιτείας, να μην ακούω πια τα βήματά σου μήτε τα βήματα του Θεού, μήτε και τα δικά μου βήματα. Καληνύχτα.

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Είπαν...


"Είμαστε μόνο μικρές βίδες μέσα στο σύμπαν.Και είναι αναπόφευκτη συνέπεια του νόμου ο πρωτοπόρος, που βρίσκεται μπροστά από την εποχή του,να μη συναντά κατανόηση,αλλά να υποφέρει από πικρία και απογοήτευση. Ταυτόχρονα όμως ικανοποιείται προκαταβολικά από την ανώτερη τιμή, την οποία θα του την προσφέρουν οι μελλοντικές γενιές."

Nikola Tesla

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βρε, βίδες είμαστε αλλά όταν οι βιδες μία-μία αρχίζουν και βγαίνουν τότε το σύστημα έχει θέμα. Μπάζει νερό και σε λίγο θα βουλιάξει σε μία θάλασσα. Εμπρός, λοιπόν, ναυτάκια, μπορούμε να το βουλιάξουμε!!!

Ανώνυμος είπε...

Βρε, βίδες είμαστε αλλά όταν οι βίδες αρχίζουν και φεύγουν μία-μία τότε το σύστημα έχει θέμα. ΔΙΑΡΟΗ!!! Μπάζει νερά και σε λίγο θα βουλιάξει στα παγωμένα νερά της λαϊκής οργής. Εμπρός, λοιπόν ναυτάκια μου. Μπορούμε να το βουλιάξουμε!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Θανατική Ποινή:Δεν μου αξίζει να ζω σε έναν κόσμο που ακόμη ο Άνθρωπος σκοτώνει τον Άνθρωπο.

Θανατική Ποινή:Δεν μου αξίζει να ζω σε έναν κόσμο που ακόμη ο Άνθρωπος σκοτώνει τον Άνθρωπο.
Amnesty international. Stop Death Penalty

Et in Arcadia Ego

Et in Arcadia Ego