Άιντε, καρδιά, αρματώνου! Τί ξαργούμε το φοβερό, μοιρογραμμένο κρίμα να το πράξουμε; Εμπρός, δόλιο μου χέρι πάρε το ξίφος, πάρε το! Πορεύου για το ξεκίνημα θλιμένης ζήσης, και μη δειλιάζεις, μη θυμάσαι αν είναι τα τέκνα αυτά χιλιάκριβα περίσσια, και πώς τα γέννησες εσύ· την ώρα ετούτη καν, τους γιους σου ξέχασε τους, κ' ύστερα θρήνα! Τί, κι αν τους σκοτώσεις, αγαπημένοι σου είταν απ' τη φύση— κ' εγώ θάν είμαι μιά δυστυχισμένη!

Deathly Seduction

Deathly Seduction

Άγγελοι χάραξαν δρόμο για την αγκαλιά σου, νεράιδες άκουσαν το κάλεσμα σου, αστέρια ερωτεύτηκαν με τ' άγγιγμα σου, μάγισσες υποσχέθηκαν να με φέρουν κοντά σου...

Καληνύχτα...


«Α, φεύγεις; Καληνύχτα.» Όχι, δε θαρθω. Καληνύχτα. εγώ θα βγω σε λίγο. Ευχαριστώ. Γιατί επιτέλους, πρέπει να βγω από αυτό το τσακισμένο σπίτι. Πρέπει να δω λιγάκι πολιτεία, -όχι, όχι το φεγγάρι - την πολιτεία με τα ροζιασμένα χέρια της, την πολιτεία του μεροκάματου, την πολιτεία που ορκίζεται στο ψωμί και στη γροθιά της την πολιτεία που όλους μας αντέχει στην ράχη της με τις μικρότητές μας, τις κακίες, τις ώχτρες μας, με τις φιλοδοξίες, την άγνοιά μας και τη γερατειά μας,-να ακούσω τα μεγάλα βήματα της πολιτείας, να μην ακούω πια τα βήματά σου μήτε τα βήματα του Θεού, μήτε και τα δικά μου βήματα. Καληνύχτα.

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

Τον θέλω πίσωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!

Αγαπημένη Σούλα, Τούλα, Κούλα και λοιπές φίλες,

σας παράτησε σύξυλες ο Σάκης, Μάκης, Τάκης; Κατσαριδάκια μου γλυκά! Μη μου στεναχωριέστε τα μάλλα. Εδώ θα βρείτε την λύση. Το νέο καταπληκτικό ξόρκι: «Τα φέρνω πίσω όλα», τώρα σε παγκόσμια πρώτη στο blog μας.

Τι θα χρειαστείτε:
1. 10 τρίχες από το τριχωτό της κεφαλής σας
2. 25 τρίχες από το δικό του τριχωτό (της κεφαλής πάντοτε)
3. ένα κερί στις αποχρώσεις του έρωτα (κόκκινο καλέ άσχετες)
4. ένα κουτί σπίρτα για να ανάψετε το κερί (Ναι, κάνει και αναπτήρας. Τα νεύρα μου!)
5. το φεγγάρι στη γέμιση του




Τι θα κάνετε:
1.Ξεριζώστε δέκα τρίχες από το κεφάλι σας. (πονάει ε; που να δείτε πόσο πονάνε οι εικοσιπέντε του χαμένου που σας εγκατέλειψε!)
2. Ξεριζώστε και 25 από το δικό του κεφάλι. (αν τον βρείτε..χιχιχιχι)
Αν δυσκολεύεστε να βρείτε 25 τρίχες στο κεφάλι του αλλάξτε ξόρκι. Έχουμε ξόρκια και για φαλακρούς εγκαταλείψαντες. Αν επιμένετε να δοκιμάσετε αυτό το ξόρκι, αλλάξτε εραστή.. Ε θα βρείτε λύση εσείς…
3. Πάρτε τρίχες και λοιπά υλικά και βγείτε νύχτα κάτω από το φεγγάρι που γεμίζει. Κοιτάξτε μη σας πάρουν πρέφα οι γείτονες και γίνετε πάλι ρόμπα.
4. Ανάψτε το κερί.
5. Δέστε τις δέκα δικές σας τρίχες με τις 25 δικές του. Τι πως θα τις δέσετε; Κάντε ναυτικό κόμπο! Ελέος!
5. Όσο τις δένετε σκεφτείτε τον προκομένο μπροστά σας, σε στάση «ανεβαίνω τα χίλια σκαλιά της Παναγιάς της Τήνου στα γόνατα να προσκυνήσω την χάρη της»
6. Κάψτε τις τρίχες στο κερί και συνεχίστε να σκέφτεστε τον αγαπημένο σας σε όλες τις δυνατές και αδύνατες παραλλαγές της παραπάνω στάσης να σας εκλιπαρεί για λίγα ψίχουλα αγάπης.
7. Καλού κακού ρίξτε και έναν εξάψαλμο σχετικό: «να τσακιστεί ο αχρείος να γυρίσει σε μένα», «να μη σώσει να με δει νυφούλα στο πλάι του αν δεν γυρίσει σπίτι ο μπουνταλάς» και άλλα τέτοια ευχάριστα…
8. Μόλις τελείωσετε μαζέψτε τα συμπρακοκούδουνα σας και ξεχάστε ότι κάνατε. Σαν να σας βάρεσε η αμνησία και το Αλτσχάιμερ μαζί, ένα πράγμα.
9. Όταν επιστρέψει ο Λούης σας (καλά.. αν γυρίσει γράψτε μας..) φροντίστε να δώσετε ντουμάνι τα απομεινάρια της τελετής…Βρείτε πυρά και κάψτε τα! Καλέ τι που θα βρείτε πυρά; δεν καίνε στα μέρη σας τις Παρασκευές τις μάγισσες; Ε σε αυτήν την πυρά! (Ανίδεες! Μια πυρά δεν μπορείτε να βρείτε! θέλετε να ρίξετε και ξόρκια!)

- Tο παραπάνω ξόρκι αν και αυθεντικό είναι παραποιημένο καθ ότι ανήκει στην κατηγορία των πολύ αποτελεσματικών και δραστικών μαγικών πράξεων της συλλογής της κολλητής μου Σεραφίνας
...είπαμε να κανουμε πλάκα όχι να αλλάξουμε τον αδόξαστο σε κάθε Μάκη,Σάκη,Τάκη που βρήκε καλύτερη και σας άφησε στα κρύα του λουτρού!

- Μετά από γονυκλινείς ικεσίες πολλών αναγνωστριών για την παράθεση του αυθεντικού ξορκιού σας λεω ότι σας την ψιλοέσκασα: το ξόρκι όταν τελεστεί όχι απλά θα σας φέρει πίσω τον καλό σας αλλά θα σας ζητήσει και σε γάμο ο αχαίρευτος! χε!χε!χε! Σας το φυλούσα για..έκπληξη! Αρκεί βέβαια την ώρα που δένετε τις τρίχες κόμπο (είπαμε..ναυτικό! Αχ κάτι μου λέει πως θα το κάνετε! Όλα τα ανεπείδεκτα μαθήσεως ένα γύρω είναι…) να σιγοτραγουδάτε τα παρακάτω λόγια:

Tambur Chambur Marriage Kaban Kabiii Tumbaa

-Και μην τολμήσετε να αντιγράψετε τα κείμενα μου, ούτε και να ζητείσετε την άδεια μου για να τα αντιγράψετε! Δεν τη δίνω!
Άιντε! νισάφι πια με τις πνευματικές κλοπές σας. Μην πάρω ανάποδες και σας βροντήξω στο κεφάλι κανά ξεγυρισμένο ξόρκι από την χειμερινή μου κολλεξιόμ: India spells collection- winter 2008-9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Θανατική Ποινή:Δεν μου αξίζει να ζω σε έναν κόσμο που ακόμη ο Άνθρωπος σκοτώνει τον Άνθρωπο.

Θανατική Ποινή:Δεν μου αξίζει να ζω σε έναν κόσμο που ακόμη ο Άνθρωπος σκοτώνει τον Άνθρωπο.
Amnesty international. Stop Death Penalty

Et in Arcadia Ego

Et in Arcadia Ego