Άιντε, καρδιά, αρματώνου! Τί ξαργούμε το φοβερό, μοιρογραμμένο κρίμα να το πράξουμε; Εμπρός, δόλιο μου χέρι πάρε το ξίφος, πάρε το! Πορεύου για το ξεκίνημα θλιμένης ζήσης, και μη δειλιάζεις, μη θυμάσαι αν είναι τα τέκνα αυτά χιλιάκριβα περίσσια, και πώς τα γέννησες εσύ· την ώρα ετούτη καν, τους γιους σου ξέχασε τους, κ' ύστερα θρήνα! Τί, κι αν τους σκοτώσεις, αγαπημένοι σου είταν απ' τη φύση— κ' εγώ θάν είμαι μιά δυστυχισμένη!

Deathly Seduction

Deathly Seduction

Άγγελοι χάραξαν δρόμο για την αγκαλιά σου, νεράιδες άκουσαν το κάλεσμα σου, αστέρια ερωτεύτηκαν με τ' άγγιγμα σου, μάγισσες υποσχέθηκαν να με φέρουν κοντά σου...

Καληνύχτα...


«Α, φεύγεις; Καληνύχτα.» Όχι, δε θαρθω. Καληνύχτα. εγώ θα βγω σε λίγο. Ευχαριστώ. Γιατί επιτέλους, πρέπει να βγω από αυτό το τσακισμένο σπίτι. Πρέπει να δω λιγάκι πολιτεία, -όχι, όχι το φεγγάρι - την πολιτεία με τα ροζιασμένα χέρια της, την πολιτεία του μεροκάματου, την πολιτεία που ορκίζεται στο ψωμί και στη γροθιά της την πολιτεία που όλους μας αντέχει στην ράχη της με τις μικρότητές μας, τις κακίες, τις ώχτρες μας, με τις φιλοδοξίες, την άγνοιά μας και τη γερατειά μας,-να ακούσω τα μεγάλα βήματα της πολιτείας, να μην ακούω πια τα βήματά σου μήτε τα βήματα του Θεού, μήτε και τα δικά μου βήματα. Καληνύχτα.

Παρασκευή, 3 Απριλίου 2009

Bγάλτε τες από τη μέση!!!!!!!!!!!!!
Μπουμπούκια μου χαρείτε! Σας έχω έτοιμο ένα σούπερ-ντούπερ ξόρκι για να καθαρίσετε το ερωτικό σας πεδίο! Έχει τις ρίζες του στη Γαλλία και είναι από τα αποτελεσματικά του είδους. Πιάστε το πατσαβούρι και το Άζαχ και κάντε τες όλες αόρατες!

Υλικά (Όχι καλέ για τη γέμιση των ντολμάδων… Αι σύρε στη σελίδα με τις συνταγές μαγειρικής να δεις χαίρι!. Εδώ έχουμε μάθημα μαγείας)

Ένα κομμάτι χαρτί (λευκό κατά προτίμηση)
Ένα φάκελο
Μια σκελίδα σκόρδο
Ένα κερί πορφυρού χρώματος
Ένα στυλό (μαύρου χρώματος)

Γράψε το όνομα της/του αντιζήλου επάνω στο χαρτί. Να το γράψεις με το μαύρο το στυλό. Τζάμπα τον αγόρασες; Ξεφλούδισε το σκόρδο και τρίψτο επάνω στο όνομα.(Κολώνια θα βάλεις μετά… ).Βάλε το χαρτί στο φάκελο και άναψε το κερί.( Αν ξανακαείς σε έσφαξα! Μάγισσα και να καίγεται κάθε που ανάβει κερί που ακούστηκε;). Σφράγισε το φάκελο με σταγόνες από το κερί. Μετά κράτησε το φάκελο στο μέτωπο σου και πες :

«Τάδε (όνομα του αντίζηλου) κόρη της τάδε, κακό να πάθεις δεν ζητώ
Ούτε να νιώσεις πόνο, λευτέρωσε το ταίρι μου από τα δεσμά σου μόνο. (3 φορές λες τα λόγια, όχι δεκατρείς!)

Μετά κάψε το φάκελο στην φλόγα του κεριού, άφησε το κερί να κάψει μέχρι τέλους (καλού κακού έχε stand by το πυροσβεστικό σώμα….) και ότι απομείνει τα θάβεις στην γη. (Ναι! Φώναξε και τους σκαπανείς τώρα!)

Το ξόρκι το κάνουμε τη μέρα αμέσως μετά την πανσέληνο. Τα υλικά όλα θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν ξαστρισμένα για 3 νύχτες σε χάση φεγγαριού.

4 σχόλια:

ΣΟΥΙΤΑ είπε...

τις ευχές μου για

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ......

Ανώνυμος είπε...

Καλή Ανάσταση στη ζωή μας!

Cristiana54 είπε...

άμα θέλουμε να παγώσουμε κάποιο άτομο, αλλά δεν γνωρίζουμε το όνομά του, δεν υπάρχει κάποια εναλλακτική;;

Ανώνυμος είπε...

αν δεν ξερουμε το όνομά της,, και δεν μπορούμε να το μάθουμε,, τι κάνουμε ?? εεε ???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Θανατική Ποινή:Δεν μου αξίζει να ζω σε έναν κόσμο που ακόμη ο Άνθρωπος σκοτώνει τον Άνθρωπο.

Θανατική Ποινή:Δεν μου αξίζει να ζω σε έναν κόσμο που ακόμη ο Άνθρωπος σκοτώνει τον Άνθρωπο.
Amnesty international. Stop Death Penalty

Et in Arcadia Ego

Et in Arcadia Ego