Άιντε, καρδιά, αρματώνου! Τί ξαργούμε το φοβερό, μοιρογραμμένο κρίμα να το πράξουμε; Εμπρός, δόλιο μου χέρι πάρε το ξίφος, πάρε το! Πορεύου για το ξεκίνημα θλιμένης ζήσης, και μη δειλιάζεις, μη θυμάσαι αν είναι τα τέκνα αυτά χιλιάκριβα περίσσια, και πώς τα γέννησες εσύ· την ώρα ετούτη καν, τους γιους σου ξέχασε τους, κ' ύστερα θρήνα! Τί, κι αν τους σκοτώσεις, αγαπημένοι σου είταν απ' τη φύση— κ' εγώ θάν είμαι μιά δυστυχισμένη!

Deathly Seduction

Deathly Seduction

Άγγελοι χάραξαν δρόμο για την αγκαλιά σου, νεράιδες άκουσαν το κάλεσμα σου, αστέρια ερωτεύτηκαν με τ' άγγιγμα σου, μάγισσες υποσχέθηκαν να με φέρουν κοντά σου...

Καληνύχτα...


«Α, φεύγεις; Καληνύχτα.» Όχι, δε θαρθω. Καληνύχτα. εγώ θα βγω σε λίγο. Ευχαριστώ. Γιατί επιτέλους, πρέπει να βγω από αυτό το τσακισμένο σπίτι. Πρέπει να δω λιγάκι πολιτεία, -όχι, όχι το φεγγάρι - την πολιτεία με τα ροζιασμένα χέρια της, την πολιτεία του μεροκάματου, την πολιτεία που ορκίζεται στο ψωμί και στη γροθιά της την πολιτεία που όλους μας αντέχει στην ράχη της με τις μικρότητές μας, τις κακίες, τις ώχτρες μας, με τις φιλοδοξίες, την άγνοιά μας και τη γερατειά μας,-να ακούσω τα μεγάλα βήματα της πολιτείας, να μην ακούω πια τα βήματά σου μήτε τα βήματα του Θεού, μήτε και τα δικά μου βήματα. Καληνύχτα.

Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2009

Θέλω να δώσω δρόμο την βδέλλα τον Θανάση!!!!!!!!!!

Μωρά μου καλησπέρα! σας σκεφτόμουν όλη μέρα! Σήμερα για πρωινό σας έχω εραστή στιφάδο! βαρεθήκατε τον Μάκη,Τάκη,Σάκη σας και θέλετε να τον τζάσετε; Εγώ να δείτε! Ουφ! Κι αυτοί βρε παιδάκι μου γίνονται τοοοοοοοοοοοόσο βαρετοί αμά την παρέλευση του πρώτου μήνα! Άντε! μην μου χαλιέστε! σας έχω εγώ ξόρκι ξεγυρισμένο να το στείλετε στην μαμάκα του σούμπιτο!
Πάρτε χαρτί και μολύβι και σημειώστε: Θα ξεκινήσετε το ξόρκι μια ημέρα στην οποία θα κυριαρχεί ο Κρόνος. (καλέ θυμάστε πόσο άγριος και κακούλης ήταν αυτός; Άμα πείναγε έτρωγε τα παιδάκια του! Πα!πα!πα! πα!). Αν είστε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης μην περιμένετε την μέρα του κρόνου. Κάντε το οποιαδήποτε μέρα σε ώρα Κρόνου. Κοιτάξτε καλέ μη θέλετε να τζάσετε τον βίαιο εραστή σας και περιμένετε μέρες και ώρες Κρόνου: «συγνωμη αγάπη μου,βάλε λιγάκι το κουζινομάχαιρο στη θέση του να κάνω ένα ξόρκι και συνεχίζεις να με κυνηγάς». Φύγετε τρέχοντας στην αγκαλιά του παίδαρου γείτονα και το ξόρκι το κάνετε μετά!


(ο παίδαρος που λέγαμε....)

Πάρτε έναν στυλό καινούργιο,μαύρου χρώματος και ένα χαρτί μπάνιου.
Γράψτε το ονοματάκι του βλαμμένου στο χαρτί του μπάνιου και από δίπλα γράψτε τη λεξούλα BEGONE! (για τις λάτρεις της Ελληνικής προτείνω να γράψουν: ύπαγε! Φύγε! Κάντην! Τζάσε! κτλ….όλα κεφαλαία και με θαυμαστικό). Πετάξτε το χαρτί στο νερό της τουαλέτας (να είναι καθαρή. ευκαιρία να δείξετε και πόσο νοικοκυρές είστε!) Εκτελέστε την όποια φυσική ανάγκη σας οδήγησε στην τουαλέτα, πατήστε το καζανάκι, κλείστε το καπάκι της τουαλέτας και φύγετε χωρίς να κοιτάξετε πίσω σας.
Αυτό πρέπει να γίνεται κάθε φορά που πάτε στο μπάνιο για δέκα συνεχόμενες μέρες.
Κοιτάξτε πανάσχετες μη και χρησιμοποιήσετε το στυλό γι α να γράψετε οτιδήποτε άλλου, οπουδήποτε αλλού, δε θα γλυτώσετε το κρέμασμα! Χώρια που θα πάει στράφι το ξόρκι για να μην πω τι συνέπειες θα έχει στο ότι άλλο γράψετε! Μετά τα μεσάνυχτα της δεκάτης ημέρας πετάξτε το στυλό μακριά σας! όσο πιο μακριά σας γίνεται! Ένας δημόσιος κάδος χωρίς ρακοσυλλέκτες είναι το τέλειο μέρος!

Προσοχή πρωτάρες!

Έτσι και τζάσει ο Θανασάκης σας πριν την δέκατη μέρα μη σας πιάσει η χαρά και ξεχάσετε το ξόρκι! Την βάψατε. Θα τον δείτε να αρριβάρει φορτσάτος και μετά εσείς θα τον λουστήτε τόν όμορφο! Το ξόρκι μόνον μετά τη δέκατη μέρα θεωρείται τελειωμένο. Εγώ σας το πα.. Αν εσείς το ακούσατε η νεκροψία θα το δείξει!

-Και μην τολμήσετε να αντιγράψετε κείμενα του site μου, ούτε και να ζητείσετε την άδεια μου για να τα αντιγράψετε! Δεν τη δίνω!
Άιντε! νισάφι πια με τις πνευματικές κλοπές σας. Μην πάρω ανάποδες και σας βροντήξω στο κεφάλι κανά ξεγυρισμένο ξόρκι από την χειμερινή μου κολλεξιόν: India spells collection- winter 2008-9

4 σχόλια:

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Αρχίζεις να γίνεσαι...επικίνδυνη
;-)

ria είπε...

ισχύει μόνο για γκόμενους ή και για όποιον άλλο θέλουμε να ξεφορτωθούμε???

Tzeni DelaPorta είπε...

μην παραπονιεστε αθλιοι, θα αναρτήσω και ξόρκι "παλουκωνομαι και κανεις δε με κουναει Ω! που να σκάσει Ω! που να πλανταξει"

Tzeni DelaPorta είπε...

ρια , ισχυει για οποιον θες να ξεφορτωθεις απο τη δικη σου ζωη. Αν θες να φυγει καποιος απο τη ζωη του θαναση πχ θα χρησιμοποιησεις αλλο ξορκι

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Θανατική Ποινή:Δεν μου αξίζει να ζω σε έναν κόσμο που ακόμη ο Άνθρωπος σκοτώνει τον Άνθρωπο.

Θανατική Ποινή:Δεν μου αξίζει να ζω σε έναν κόσμο που ακόμη ο Άνθρωπος σκοτώνει τον Άνθρωπο.
Amnesty international. Stop Death Penalty

Et in Arcadia Ego

Et in Arcadia Ego