Άιντε, καρδιά, αρματώνου! Τί ξαργούμε το φοβερό, μοιρογραμμένο κρίμα να το πράξουμε; Εμπρός, δόλιο μου χέρι πάρε το ξίφος, πάρε το! Πορεύου για το ξεκίνημα θλιμένης ζήσης, και μη δειλιάζεις, μη θυμάσαι αν είναι τα τέκνα αυτά χιλιάκριβα περίσσια, και πώς τα γέννησες εσύ· την ώρα ετούτη καν, τους γιους σου ξέχασε τους, κ' ύστερα θρήνα! Τί, κι αν τους σκοτώσεις, αγαπημένοι σου είταν απ' τη φύση— κ' εγώ θάν είμαι μιά δυστυχισμένη!

Deathly Seduction

Deathly Seduction

Άγγελοι χάραξαν δρόμο για την αγκαλιά σου, νεράιδες άκουσαν το κάλεσμα σου, αστέρια ερωτεύτηκαν με τ' άγγιγμα σου, μάγισσες υποσχέθηκαν να με φέρουν κοντά σου...

Καληνύχτα...


«Α, φεύγεις; Καληνύχτα.» Όχι, δε θαρθω. Καληνύχτα. εγώ θα βγω σε λίγο. Ευχαριστώ. Γιατί επιτέλους, πρέπει να βγω από αυτό το τσακισμένο σπίτι. Πρέπει να δω λιγάκι πολιτεία, -όχι, όχι το φεγγάρι - την πολιτεία με τα ροζιασμένα χέρια της, την πολιτεία του μεροκάματου, την πολιτεία που ορκίζεται στο ψωμί και στη γροθιά της την πολιτεία που όλους μας αντέχει στην ράχη της με τις μικρότητές μας, τις κακίες, τις ώχτρες μας, με τις φιλοδοξίες, την άγνοιά μας και τη γερατειά μας,-να ακούσω τα μεγάλα βήματα της πολιτείας, να μην ακούω πια τα βήματά σου μήτε τα βήματα του Θεού, μήτε και τα δικά μου βήματα. Καληνύχτα.

Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2011

Μαθήματα μαγείας: Το ξάστρισμαΜικρές και άχρηστες μαγισσούλες μου, μάθετε ένα συγκλονιστικό νέο. Μην μου τρομάξετε  ναι; αλλά όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε σε ένα ξόρκι θα πρέπει να ενεργοποιηθούν και να πάρουν δύναμη από τα αστέρια και την Σελήνη. Κλείστε τα στοματάκια τώρα. Κυκλοφορούν μυγούλες.

Το σύνηθες είναι να ξαστρίζονται 3 νύχτες συνεχόμενες είτε σε γέμιση ,είτε σε χάση ανάλογα το σκοπό για τον οποίον θα χρησιμοποιηθούν  ή μία νύχτα σε Πανσέληνο και να μαζεύονται πριν την Ανατολή του Ήλιου . Συνεχόμενες ημέρες είναι  ως παράδειγμα η Δευτέρα Τρίτη και Τετάρτη. Μη βουρκώνεις Αλεξάνδρα παιδί μου. Και η Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο που ξάστρισες εσύ συνεχόμενες θεωρούνται.

Στα ξόρκια αύξησης ξαστρίζουμε σε γέμιση.Στα ξόρκια μείωσης ξαστρίζουμε σε χάση. Εύκολο ή να το ζωγραφίσω καμάρια μου;

Καλό είναι αν το ξόρκι δεν το ζητάει για ευνόητοους λόγους Τρίτη και Σάββατο να μην ξεκινάτε ξάστρισμα. Εκείνος ο άγιος άνθρωπος ο άντρας της Τέτης που την πλάκωσε γιατί του πε καλημέρα, αθωώθηκε όταν έμαθε ο δικαστής ότι η ελαφρόμυαλη ξεκίνησε ξάστρισμα μέρα Άρη.

Όταν ξαστρίζουμε λέμε και κανά λογάκι να καταλάβουν τα άστρα τι ζητάμε μέσα στην άγρια νύχτα με τα βατραχοπόδαρα στο χέρι.
Λογάκια  Γέμισης:
''Αστέρια της νύχτας και μεγάλη Εσύ Θεά, ενεργοποιήστε τα μαγικά υλικά μου για .......... Με τη βοήθεια των τεσσάρων στοιχείων του σύμπαντος και των ανωτέρων δυνάμεων δώστε σε αυτά τα μαγικά υλικά πνοή και ζωντάνια για να υπακούνε σ' εμένα την ...γέννα της ....''
Λογάκια Χάσης:
''μαύρες νύφες και βασιλιάδες του σκότους δώστε στα μαγικά αυτά υλικά τη δύναμη να διώξουν αυτό που θα τους προστάξω εγώ η .....της....''

Εννοείται ότι αν ξαναδώ να ξαστρίζετε τα υλικά σας κάτω από τα κρεβάτια σας θα τα φάτε πάραυτα! Και τα υλικά και τα κρεβάτια! Τα υλικά τα ξαστρίζουμε κάτω από τα άστρα! 

Όχι μωρή Χατζηαμπέλογλου, αυτό το Σάββατο δεν μπορείς να  ξαστρίσεις το φίλτρο επαναφοράς του καλού σου! Ούτε το άλλο! Κανένα Σάββατο παναθεμά σε! Ουφ! Παναγία μου! Με Κρόνιασε πάλι το  ανεπίδεκτο! 

Όχι χρυσό μου δεν μπορείς να δώσεις τα υλικά σου να στα ξαστρίσει η κολλητή σου. Δώσε της κατευθείαν τον γκόμενο μην κάμει και μαύρους κύκλους κάτω από τα ματάκια της από το  ξενύχτι το κορίτσι! 

Όχι καρδιά μου, δε γίνεται να συνεχίσεις ξάστρισμα αν άργησες να σηκωθείς και είδε ο Ήλιος τα ξαστρίσματα σου. Αν επιμένεις κάμε το. Μην αναρωτιέσαι όμως γιατί θα συνεχίσεις να είσαι στο ράφι…

Αν το ξόρκι σας δεν λέει για ξάστρισμα υλικών εσείς μικρές τεμπέλες να μην ποιείτε την νήσσα. Δεν είναι που δεν χρειάζεται. Είναι που είναι λειψό. Ωσάν αυτό που έχετε για μυαλό στο κεφάλι, τζιμάνια μου.

Αν σε ξαναδώ Αφροξυλάνθη να ξαναβγάλεις τα ίδια υλικά για ξάστρισμα κάθε που σου ρχεται εσένα η ιδέα πως θέλουν εδυνάμωση θα σε βάλω να φιλήσεις όλα τα βατράχια της λιμνούλας. Μόνον έτσι θα χεις ελπίδα να βρεις άντρα! 

Μη με ρωτήσει καμία τι να κάμει αν έχει τα έμμηνα της: ας βάλει κάτι με φτερά! 

Ποια απίστευτη πέταξε τα καμένα ξαστρίσματα της στον σκουπιδοτενεκέ; Βρε σπάταλες και ανεπρόκοπες! Η λύση να ξαναρχίσετε το ξάστρισμα  από την αρχή δεν σας περνάει από το μυαλό;  Τι ρωτάω η δασκάλα κατατονικών; Όχι! 

Όχι και πάλι όχι! Δεν διακόπτουμε το ξάστρισμα αν είναι να βγούμε για clubbing.Και στο σκυλάδικο να πάμε το ίδιο ισχύει. Εξάλλου είναι θέμα αρχής: πριν βγει ο ήλιος είμαστε στα κρεβατάκια μας άσχετα σε ποια κρεβατάκια κοιμηθήκαμε. Ναι χρυσάφια μου; Ναι!

Μαρή Χατζηαμπέλογλου, το καπέλο με τα φτερά στο κεφάλι τι το θες;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Θανατική Ποινή:Δεν μου αξίζει να ζω σε έναν κόσμο που ακόμη ο Άνθρωπος σκοτώνει τον Άνθρωπο.

Θανατική Ποινή:Δεν μου αξίζει να ζω σε έναν κόσμο που ακόμη ο Άνθρωπος σκοτώνει τον Άνθρωπο.
Amnesty international. Stop Death Penalty

Et in Arcadia Ego

Et in Arcadia Ego