Άιντε, καρδιά, αρματώνου! Τί ξαργούμε το φοβερό, μοιρογραμμένο κρίμα να το πράξουμε; Εμπρός, δόλιο μου χέρι πάρε το ξίφος, πάρε το! Πορεύου για το ξεκίνημα θλιμένης ζήσης, και μη δειλιάζεις, μη θυμάσαι αν είναι τα τέκνα αυτά χιλιάκριβα περίσσια, και πώς τα γέννησες εσύ· την ώρα ετούτη καν, τους γιους σου ξέχασε τους, κ' ύστερα θρήνα! Τί, κι αν τους σκοτώσεις, αγαπημένοι σου είταν απ' τη φύση— κ' εγώ θάν είμαι μιά δυστυχισμένη!

Deathly Seduction

Deathly Seduction

Άγγελοι χάραξαν δρόμο για την αγκαλιά σου, νεράιδες άκουσαν το κάλεσμα σου, αστέρια ερωτεύτηκαν με τ' άγγιγμα σου, μάγισσες υποσχέθηκαν να με φέρουν κοντά σου...

Καληνύχτα...


«Α, φεύγεις; Καληνύχτα.» Όχι, δε θαρθω. Καληνύχτα. εγώ θα βγω σε λίγο. Ευχαριστώ. Γιατί επιτέλους, πρέπει να βγω από αυτό το τσακισμένο σπίτι. Πρέπει να δω λιγάκι πολιτεία, -όχι, όχι το φεγγάρι - την πολιτεία με τα ροζιασμένα χέρια της, την πολιτεία του μεροκάματου, την πολιτεία που ορκίζεται στο ψωμί και στη γροθιά της την πολιτεία που όλους μας αντέχει στην ράχη της με τις μικρότητές μας, τις κακίες, τις ώχτρες μας, με τις φιλοδοξίες, την άγνοιά μας και τη γερατειά μας,-να ακούσω τα μεγάλα βήματα της πολιτείας, να μην ακούω πια τα βήματά σου μήτε τα βήματα του Θεού, μήτε και τα δικά μου βήματα. Καληνύχτα.

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2011

Μικρό γοργονάκι καλές βουτίτσες…

Λένε πως το συναπάντημα δύο ψυχών δίνει ζωή στους Ουρανούς και χρώμα ρόδινο στα μάγουλα των Αγγέλων. Όσο λίγο κι αν διαρκεί αφήνει σημάδι ανεξίτηλο στην αιωνιότητα .Έτσι το χέρι να απλώσεις, μπορείς να αγγίξεις τη σφραγίδα του και μέσα από τη Μνήμη να γεμίσεις τη καρδιά σου με τη Ζεστασιά του. Ένα υπέροχο δώρο για όσες γεννηθήκαμε γυναίκες: να νοιώσουμε πρώτες τη Ζωή να γεννιέται μέσα μας και να γίνουμε Ένα με αυτήν. Ακόμη και οι ψυχούλες που δεν πρόλαβαν το φως του Ήλιου να δουν μέσα στην αγκαλιά μας είναι μοναδικά αποκτήματα Καρδιάς. Όπου κι αν πάνε σα φεύγουν από μας, είναι κομμάτια μας και κομμάτι μας τους δώσαμε κι εμείς. Σύντομα ή αργότερα οι δρόμοι μας θα ξανανταμώσουν και η σφραγίδα θα ναι πάντα εκεί, σημάδι αναγνώρισης μιας επαφής Μοναδικής.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ενημερωτικό μήνυμα. Ευχαριστώ για το χρόνο που αφιερώσατε για να συμμερίζονται την άποψή σας μαζί μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Θανατική Ποινή:Δεν μου αξίζει να ζω σε έναν κόσμο που ακόμη ο Άνθρωπος σκοτώνει τον Άνθρωπο.

Θανατική Ποινή:Δεν μου αξίζει να ζω σε έναν κόσμο που ακόμη ο Άνθρωπος σκοτώνει τον Άνθρωπο.
Amnesty international. Stop Death Penalty

Et in Arcadia Ego

Et in Arcadia Ego