Άιντε, καρδιά, αρματώνου! Τί ξαργούμε το φοβερό, μοιρογραμμένο κρίμα να το πράξουμε; Εμπρός, δόλιο μου χέρι πάρε το ξίφος, πάρε το! Πορεύου για το ξεκίνημα θλιμένης ζήσης, και μη δειλιάζεις, μη θυμάσαι αν είναι τα τέκνα αυτά χιλιάκριβα περίσσια, και πώς τα γέννησες εσύ· την ώρα ετούτη καν, τους γιους σου ξέχασε τους, κ' ύστερα θρήνα! Τί, κι αν τους σκοτώσεις, αγαπημένοι σου είταν απ' τη φύση— κ' εγώ θάν είμαι μιά δυστυχισμένη!

Deathly Seduction

Deathly Seduction

Άγγελοι χάραξαν δρόμο για την αγκαλιά σου, νεράιδες άκουσαν το κάλεσμα σου, αστέρια ερωτεύτηκαν με τ' άγγιγμα σου, μάγισσες υποσχέθηκαν να με φέρουν κοντά σου...

Καληνύχτα...


«Α, φεύγεις; Καληνύχτα.» Όχι, δε θαρθω. Καληνύχτα. εγώ θα βγω σε λίγο. Ευχαριστώ. Γιατί επιτέλους, πρέπει να βγω από αυτό το τσακισμένο σπίτι. Πρέπει να δω λιγάκι πολιτεία, -όχι, όχι το φεγγάρι - την πολιτεία με τα ροζιασμένα χέρια της, την πολιτεία του μεροκάματου, την πολιτεία που ορκίζεται στο ψωμί και στη γροθιά της την πολιτεία που όλους μας αντέχει στην ράχη της με τις μικρότητές μας, τις κακίες, τις ώχτρες μας, με τις φιλοδοξίες, την άγνοιά μας και τη γερατειά μας,-να ακούσω τα μεγάλα βήματα της πολιτείας, να μην ακούω πια τα βήματά σου μήτε τα βήματα του Θεού, μήτε και τα δικά μου βήματα. Καληνύχτα.

Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2009

Διαλογισμός και μπουρμπούτσαλα!
Αγαπημένες μου και μη -ως επί τω πλείστω- φίλες, σας έχω τέλεια νέα! Είστε λάτρεις του διαλογισμού αλλά δεν βρίσκετε τον απαραίτητο χρόνο γιατί σας έχουν φάει οι online συνεδριάσεις του συμβουλίου της εταιρείας (στην οποία εννοείται ότι είστε από διευθυντικό στέλεχος και πάνω, αλλιώς γιατί να διαβάζετε την high prestige σελιδα μου; Αν όχι, αμέτε να βράσετε κανά αβγό του καλού σας να μας αφήσετε κι εμάς τους celebrity να πούμε τα δικά μας) και το σερφάρισμα στα απανταχού τσατ του ελληνικού και ξένου διαδυκτίου;

Θέλετε να προσφέρετε στο υπέροχο μυαλό σας στιγμές χαλάρωσης και ανάπαυλας αλλά που να βρείτε ώρα και καναπέ να ξαπλώσετε το καλλίγραμμο κορμί σας; ( Τώρα βέβαια, αν ήταν να δείξετε το καινούργιο σας απόκτημα από τη συλλογή εσωρούχων του Αεράκη στον θεό του τμήματος παραγωγής, όχι μόνο καναπέ θα βρίσκατε αλλά και στο πάτωμα θα ξαπλώνατε τ ανάσκελα εν ανάγκη, αλλά... άιντε.. μέρα που είναι μην ανοίξω το στόμα μου).

Μην ανησυχείτε πλέον φίλες μου! Η λύση είναι εδώ. Ναι! Ναι! Καλά ακούν τα αυτάκια σας (καλέ τι χαριτωμένα σκουλαρικάκια είναι τούτα; Απο Βιλδιρίδη ψωνίζετε κι εσείς τα της χονδρικής σας;)

Χαρείτε και αλαλλάξτε από ευτυχία.....Το ενυδρείο της Τζένης Δελαπόρτα είναι πλέον γεγονός!

Σαρανταπέντε μάστοροι και εξήντα μαθητάδες, μέρα το πάλευαν τη νύχτα γκρεμιζόταν.. Αλλά φευ, θυσιάσαμε μια παραδουλεύτρα που χαμε περισσευάμενη και να το θαύμα της τεχνολογίας και της υψηλής αισθητικής μπροστά σας.

Αντί να δένεστε πλέον κόμπος και να τρίβετε τον πισινό που τόσα χρήματα δώσατε στους πλαστικούς να τον κάνουν να μοιάζει με αυτό της Σακίρα -τουλάχιστον-σε ξύλινα και άβολα πατώματα, καθίστε αναπαυτικά στην πανάκριβη από δέρμα λιαστής σαύρας Αμαζονίου διευθυντική σας καρέκλα (είδατε που κολλάνε οι διευθύντριες που λέγαμε στην αρχή; Αν είστε απλή εργαζόμενη που θα βρείτε διευθυντική πολυθρόνα από λιαστή σαύρα; Ε;;; πού; ) και απολαύστε την πρωτόγνωρη αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης που θα σας προσφέρουν τα 70 πολύχρωμα ψαράκια και οι 200 μπουρμπουλήθρες του ενυδρείου μου....Τα φύκια δεν κάθισα να τα μετρήσω.. τους είπα να τα βάλουν μπόλικα.. εμείς δεν κολλάμε σε αυτά...Όλα και μπόλικα...

Εν ανάγκη θυσιάζαμε κι άλλη παραδουλεύτρα...

Βάλτε λοιπό το ποντίκι πάνω στο ενυδρείο και παίξτε και με τις 200 μπουρμπουλήθρες! Αν βρείτε έστω και μία λιγότερη εγώ αύριο τους απολύω και τους 45 μάστορες και τους 60 μαθητάδες...και χωρίς αποζημίωση ...φυσικά.

Δεν είναι τέλεια η αίσθηση γαλήνης και ηρεμίας που αναδύεται από την οθόνη του υπολογιστή σας; Και όλα αυτά χωρίς να έχετε και τον μπελά: τάισα τα ζωντανά; Τα παρατάισα και γύρισαν με την κοιλιά τα πάνω; Άλλαξα το νερό; Έβαλα τα φάρμακο για τετραφούγκους και άλλα δυσάρεστα και χρονοβόρα που οι μη έχοντες το υπέροχο αυτό ενυδρείο αποκαλούν χόμπι...(χόμπι είναι να καθαρίζεις την πρασινάδα του ενυδρείου και να σου ρχεται να λιποθυμήσεις από τη μπόχα; )

Και ένα μυστικό που μπορώ πλέον με χαρά κα υπερηφάνεια να μοιραστώ μαζί σας:

Ναι αγαπητές και μη -ως επί τω πλείστω -φίλες: ΚΑΙ ο Δαλάι Λάμα πλέον με το Ενυδρείο «οι 200 μπουρμπουλήθρες της Τζένης» διαλογίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Θανατική Ποινή:Δεν μου αξίζει να ζω σε έναν κόσμο που ακόμη ο Άνθρωπος σκοτώνει τον Άνθρωπο.

Θανατική Ποινή:Δεν μου αξίζει να ζω σε έναν κόσμο που ακόμη ο Άνθρωπος σκοτώνει τον Άνθρωπο.
Amnesty international. Stop Death Penalty

Et in Arcadia Ego

Et in Arcadia Ego