Άιντε, καρδιά, αρματώνου! Τί ξαργούμε το φοβερό, μοιρογραμμένο κρίμα να το πράξουμε; Εμπρός, δόλιο μου χέρι πάρε το ξίφος, πάρε το! Πορεύου για το ξεκίνημα θλιμένης ζήσης, και μη δειλιάζεις, μη θυμάσαι αν είναι τα τέκνα αυτά χιλιάκριβα περίσσια, και πώς τα γέννησες εσύ· την ώρα ετούτη καν, τους γιους σου ξέχασε τους, κ' ύστερα θρήνα! Τί, κι αν τους σκοτώσεις, αγαπημένοι σου είταν απ' τη φύση— κ' εγώ θάν είμαι μιά δυστυχισμένη!

Deathly Seduction

Deathly Seduction

Άγγελοι χάραξαν δρόμο για την αγκαλιά σου, νεράιδες άκουσαν το κάλεσμα σου, αστέρια ερωτεύτηκαν με τ' άγγιγμα σου, μάγισσες υποσχέθηκαν να με φέρουν κοντά σου...

Καληνύχτα...


«Α, φεύγεις; Καληνύχτα.» Όχι, δε θαρθω. Καληνύχτα. εγώ θα βγω σε λίγο. Ευχαριστώ. Γιατί επιτέλους, πρέπει να βγω από αυτό το τσακισμένο σπίτι. Πρέπει να δω λιγάκι πολιτεία, -όχι, όχι το φεγγάρι - την πολιτεία με τα ροζιασμένα χέρια της, την πολιτεία του μεροκάματου, την πολιτεία που ορκίζεται στο ψωμί και στη γροθιά της την πολιτεία που όλους μας αντέχει στην ράχη της με τις μικρότητές μας, τις κακίες, τις ώχτρες μας, με τις φιλοδοξίες, την άγνοιά μας και τη γερατειά μας,-να ακούσω τα μεγάλα βήματα της πολιτείας, να μην ακούω πια τα βήματά σου μήτε τα βήματα του Θεού, μήτε και τα δικά μου βήματα. Καληνύχτα.

Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011

Λάδι με εσάνς Ανατολής ήρθε να μυρώσει το κορμί μας.

Λάδι σώματος φτιγμένο στο σπίτι από τα χέρια μας και με υλικά που κάλλιστα θα μπορούσαμε να τα τρώγαμε. Ε ναι! Δεν σκεφτόμαστε κάτι καλύτερο.

Για το λάδι μου αυτό χρησιμοποίησα ως βάση το αμυγδαλέλαιο. Σε αυτό πρόσθεσα ξύλα κανέλλας και μια χούφτα γαρυφαλλόξυλα κι μια κουταλιά της σούπας μέλι. Την πρώτη ημέρα άφησα μέσα και μια φλούδα πορτοκάλι καθώς και δυο φλούδες μήλου, τα οποία και μετά από 24 ώρες τα αφαίρεσα. Για να κρατηθεί αυτό το πολύ ιδιαίτερο άρωμα των φρούτων και της κανέλας προσέθεσα βιταμινη Ε.
Σε καλά κλεισμένο βαζάκι το μείγμα μου έμεινε για περίπου μία εβδομάδα ( οι πιο βιαστικές φίλες μπορούν να το ανοίξουν και στις 3 ημέρες) και στο τέλος προσέθεσα λίγες σταγόνες αιθέριο έλαιο κανέλας ( λίγες όμως..το αιθέριο της κανέλας  είναι καυστικό..10 σταγόνες καλά είναι θαρρώ) και ελάχιστες σταγόνες σανταλόξυλου. Όσες θέλετε σουρώστε το μείγμα και το καθαρό λαδάκι βέλτε το σε σκουρόχρωμο μπουκαλάκι. 

Σε όσες το κάμουν καλή επιτυχία και καλοφόρετο. Μυρίζει υπέροχα!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Θανατική Ποινή:Δεν μου αξίζει να ζω σε έναν κόσμο που ακόμη ο Άνθρωπος σκοτώνει τον Άνθρωπο.

Θανατική Ποινή:Δεν μου αξίζει να ζω σε έναν κόσμο που ακόμη ο Άνθρωπος σκοτώνει τον Άνθρωπο.
Amnesty international. Stop Death Penalty

Et in Arcadia Ego

Et in Arcadia Ego